Het Huis

Met 97 m2 woonoppervlakte biedt het huis plaats aan gezelschappen tot en met vijf personen.

De ruime keuken nodigt uit tot gezellig gezamenlijk koken en eten. De keuken beschikt over een houtgestookt fornuis (die de keuken, een slaapkamer en de badkamer op de eerste etage van warmte voorziet), een gasfornuis met oven, een koelkast met vriesvak, een traditionele gootsteen, een waterkoker, een broodrooster en een tafelgrill. Al het noodzakelijke keukengerei is in ruime mate aanwezig. De grote tafel biedt plaats aan tien personen.


De woonkamer is voorzien van een tegelkachel, twee banken, een fauteuil, een tafel en een boekenkast met Duits-, Nederlands-, Engels- en Franstalige boeken. Een radio/cd-speler en een uitgebreide collectie cd's evenals gezelschapsspelletjes staan hier tot uw beschikking.

Voor baby's en kleine kinderen zijn een kinderstoel, flessenwarmer, kinderbed, kinderbadje, potje, kinderzitje voor de wc etc. aanwezig.

Op de begane grond is een wc met wasmachine en een badkamer met italiaanse douche en wastafel aanwezig. Door middel van de elektrische radiatoren in deze ruimtes, zijn de badkamer en wc snel verwarmd.

Het royale, gedeeltelijk overdekte terras (voorzien van een traditionele overkapping) heeft een 'opbouwvijver' en kruidentuin en bevindt zich aan de noordzijde van het huis in de diepe, zonnige tuin, met toegang vanuit de woonkamer. Vanaf het terras heeft u direct toegang tot de compleet omheinde boomgaard, waar af en toe onze pony zich als grasmaaier nuttig maakt (natuurlijk alleen met uw toestemming).

De schuur biedt parkeerruimte voor uw auto, motor en fietsen. Verdere parkeerplaatsen zijn beschikbaar op eigen terrein, direct voor het huis. Voor paardenliefhebbers en ruiters op doortocht bieden wij de mogelijkheid om uw eigen paarden te stallen. Momenteel wordt de bouw van twee paardenboxen voorbereid.