'Au bon vieux temps' in Tignécourt

Voormalige boerderij, compleet gerenoveerd, groot terras, omheinde tuin, rustig gelegen.

Het vakantiehuis 'Au bon vieux temps' oftewel 'In de goede oude tijd' is een typische voormalige Lotharinger boerderij, die in traditionele stijl met natuurlijke materialen (zoals kalkverf, houten parket uit de regio, isolatie met kalk en hennep etc.) gerenoveerd is.

Het huis bestaat uit twee door schuren gescheiden wooneenheden, een groot terras, een overkapping en een aangrenzende, omheinde boomgaard.

Ver van alle drukte is dit vakantiehuis zeer geschikt om te ontspannen en van de rust en de natuur te genieten in een unieke sfeer. Zoals in de goede oude tijd wordt de kachel in het huis gestookt met hout, wat een behaaglijke warmte afgeeft. (Voor mensen die niet gewend zijn kachels te stoken, kan een uitleg gegeven worden. Indien nodig kan ook een elektrische kachel gebruikt worden).

In de nabije omgeving bevinden zich de badplaatsen Contrexéville, Vittel en Bourbonne-les-Bains, waar u zich kunt laten verwennen in de kuuroorden.

Sportieve activiteiten zoals paardrijden, tennis, zwemmen, wandelen, fietsen en vissen zijn op korte afstand bereikbaar. Huifkartochten en therapeutisch paardrijden zijn ter plaatse mogelijk. Direct aan wandel-, fiets en ruiterpaden gelegen, staat u meteen vanuit huis midden in de natuur.